Verhonger de duivel door Gods Woord!

Laten we ons niet vullen met rommel van de wereld. Ik zeg dit niet om iemand te veroordelen, maar om ons te doen inzien dat we onszelf verontreinigen met twijfel en ongeloof. De Bijbel zegt; De lamp van het lichaam is het oog. Indien dan uw oog zuiver is, zal geheel uw lichaam verlicht zijn. Matt 6:22

Een ieder van ons is bekend met de uitdrukking; waar het hart vol van is, daar loopt de mond van over. Als jij je vult met het Woord van God, zal het Woord van God uit je komen. Dit principe werkt met alles wat je kan bedenken, zelfs met dingen die we niet als zonden beschouwen. In het boekje; een verhard hart van Andew Wommack staat het volgende geschreven;

“als ik één zwak ergens voor heb, dan is het wel de Road Runner-cartoons. Ik hou van de Road Runner – en het is niet verkeerd om ernaar te kijken – maar als ik in de problemen raak en het eerste wat er dan uit mij komt is: Biep biep, dan heb ik het gehad. Ik verzeker je, het zal mijn lichaam niet genezen, het zal mijn huwelijk niet herstellen of mijn financiën verbeteren. Het hoeft geen boven de 18-jaar film te zijn die de kracht van God in ons tenietdoet. Het kan alles zijn wat niet van God is.”

Ik herinner mij verscheidende bijzondere conferenties.. Een weekend geen afleiding van o.a. de computer en televisie. Niets wat strijd bij mij teweeg bracht. Het enige wat ik daar hoorde waren mensen die het Woord van God spraken, God prezen, elkaar bemoedigden en spraken over geloof.

Nadat ik gedurende zo’n conferentie de hele tijd werd gevoed met het Woord van God en afgezonderd was van mijn natuurlijke omgeving, kon ik alles voor God doen en voelde ik mij een enorme krachtcentrale van geloof!

Wat je in werkelijkheid doet gedurende zo’n conferentie is de duivel uithongeren.

Ik zie er naar uit om volgende week dieper op dit onderwerp in te gaan. Deze blog wil ik besluiten met een laatste quote van Andrew Wommack;  “De reden waarom wij de stem van de duivel eerder verstaan dan die van God, is omdat we meer tijd spenderen aan het luisteren naar de stem van de duivel. Satan komt langs slinkse wegen bij ons binnen.''

Ben jij een goede rentmeester over je tijd? Succes dit weekend!

Groetjes Rob

Kun je niet wachten tot volgende week, lees dan de eerder geschreven overdenkingen m.b.t. dit onderwerp; Sta op mijn volk en laat uw licht schijnen!Open je hart voor God! en gelukkig wie zuiver van hart zijn

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *