Open je hart voor God!!!

Laatst kreeg ik een e-mail van een jongen die zich af vroeg hoe wij, als makers van deze site zulke “actieve christenen” konden zijn. Zelf heb ik een beetje moeite met het woord “actief” maar ik snap wel goed wat deze jongen bedoelde. Maar eigenlijk is het een heel simpel voorbeeld van “oorzaak & gevolg”

Op mijn 18e heb ik de keuze gemaakt om mij te laten dopen. Ik was aangeraakt op een Jeugdkamp van onze kerk. Niet door een stem uit de hemel. Nee, ik besefte dat God door mij heen wilde werken. Maar dat ik mijn leven in Zijn hand moest leggen. Afrekenen met zondes en helemaal voor Hem te gaan.

Eind november besloot ik 100% voor God te gaan. En hoe kun je 100% voor God gaan? Ja, daar horen keuzes bij. Soms moet je dan wel eens voor je gevoel hele leuke dingen opgeven, en vervolgens kom je er dan achter dat God je er veel mooiere dingen voor terug geeft. Ja, God heeft gigantisch veel mooie dingen voor jou in petto, alleen staan vaak je eigen keuzes dit geluk in de weg. Open alle deuren in je leven voor God, open je hart voor God! Dan kan God pas echt door je heen werken(stromen). Want God wil je helemaal, en niet de helft of maar een klein beetje. ‘Dit zegt God, de Heer: Waarom overtreedt u mijn geboden en staat u zo uw eigen geluk in de weg?' 2 Kronieken 24:20. God wil dat ook Jij 100% voor God gaat. Dat Jij Hem alle ruimte geeft. Staat God bij jou op de eerste plek? En wat voor keuzes zou jij kunnen maken om nog dichter naar God toe te groeien? 'Leven naar uw richtlijnen geeft mij vreugde, meer vreugde dan rijkdom en overvloed.' Psalm 119:14

Probeer vandaag een keuze te maken, probeer vandaag iets over te geven aan God. Hij heeft je namelijk veel te bieden. Hij wil alles van je! Want Hij houdt van je!

Ga met God,
Groeten Rob

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *