Vlieger, wat zie ik uit naar je aanwezigheid!

Afgelopen woensdagochtend heb ik een exclusieve vlieger gekocht. Het is een Kyte matras vlieger van 2,40 m breed. (zie foto) Het lijkt me zo schitterend om met zo’n reusachtige vlieger te mogen vliegen.. Het lijkt me zo bevrijdend.. ik zie er echt naar uit..

Ik had woensdag besloten de vlieger te laten bezorgen op mijn werk. Eigenlijk had hij gisteren al moeten aankomen.. Steeds staat er bij Track en Trace op Internet dat de chauffeur onderweg is. Maar telkens komt het pakket niet aan.. Iedere keer dat de bel gaat of dat wanneer ik een TNT bus ziet, dan slaat mijn hart in de hoogte. Vol verwachting, met volle verwachting zie ik er naar uit. Ik voel de spanning in mijn lichaam. Het beeld dat de pakketbezorger langskomt schets, geeft nu al een grote glimlach op mijn gezicht.

En hoe meer ik over dit alles nadenk, hoe meer ik mij bewust ervan bent dat Jezus ditzelfde bedoelde met laten we vol verwachten op zijn Terugkomst wachten. Als ik ieder moment Jezus op dezelfde manier verwachtte, als dat ik dit pakket verwachtte, dan was dat de meest zuivere manier van het verwachten van Zijn terugkomst, dat geloof ik met heel mijn hart!

Wij danken God altijd voor u allen: wij noemen u onophoudelijk in onze gebeden 3 en gedenken dan voor onze God en Vader hoeveel uw geloof tot stand brengt, hoe krachtig uw liefde is en hoe standvastig u blijft hopen op de komst van Jezus Christus, onze Heer. 4 God heeft u lief, broeders en zusters. Wij weten dat hij u heeft uitgekozen. Tessalonicenzen 1:2-4

Ik wil graag afsluiten met een kort gedeelte uit de post van Mark W over Jezus' terugkomst: "Mijn beste gok is dat je door je oog gericht te houden op de terugkomst van Jezus je beter bij de dag kunt leven. Door elke dag van je leven in je hoofd te houden dat Jezus elk moment kan terug komen leef je elke voor Hem. Je leeft vanuit verwachting en hoop, en je verwondert je elke dag over Jezus, de koning die komt.Zou kunnen toch? Vooral wanneer je als christen vervolgd wordt is zo’n houvast erg prettig, zo niet; genoodzaakt."

Een goed weekend en Gods zegen

Groetjes Rob

Reacties

  1. Ga je kiten Rob?

  2. Ja, maar ik begin met een redelijk rustige vlieger.. Waarin je alleen een forse trekkracht hebt (max trekkracht, 76 kg) Dus niet waarin je sleept over het strand.. Alleen als je met bijzonder harde wind waait.. Beetje oppassen dus, maar wel erg gaaf!

  3. Moet ik geloven? dat op 21-12-2012. de wereld vergaat? Staat op google.

  4. Nou als ie 76 kg kan trekken dan kan ie mij met gemak meesleuren :p. Wel te vet kiten of kitesurfen op het strand!!!
    Op google staat wel meer harriet :p, zal wel net zo waar zijn als die laatste voorspelling van laatst :p.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *