Steun niet op eigen inzicht

Ik zat vandaag onze website te overpeinzen en kwam tot de conclusie dat God de website zo rijkelijk zegent. We zijn alweer bijna een jaar bezig om iedere dag iets te schrijven voor onze bezoekers, voor jullie dus en ik heb echt mogen leren de website Gebedsbroeders© over te geven aan Hem. Hij is de perfecte beheerder van Gebedsbroeders© Een aantal dagen terug maakte ik mij zorgen over onze promotie, maar God greep de afgelopen dagen in.

Een aantal weken geleden werden we gevraagd iets te vertellen over “Gebedskoppels” op een jeugdavond in Hardewijk. We vertelden hier wat Gebedsbroederen is en wat de meerwaarde ervan is. We mochten hier de jongeren aanmoedigen op onze website te bezoeken.

En wij weten dat voor wie God liefhebben, voor wie volgens zijn voornemen geroepen zijn, alles bijdraagt aan het goede. Romeinen 8:28

We hebben deze avond echt mogen ervaren dat God ons leidde, Hij voorziet in alles.

Gisteravond werd ik onverwachts gebeld door een goede vriend van mij, hij vertelde mij dat hij iets had geregeld bij Xnoizz radio. Om 20.15 werd ik gebeld door Hanneke van Xnoizz Radio, live in de uitzending mocht ik iets vertellen over onze website; Gebedsbroeders. Meerdere malen promootte Hanneke onze website in haar uitzending. Op het ene moment maakte ik mij nog zorgen over onze promotie en op het andere moment zag ik hoe God zijn werk deed. God heeft alles in zijn hand. Hij is de perfecte beheerder voor Gebedsbroeders.nl

Afgelopen dagen heb ik mogen ervaren dat ik niet op mijn eigen inzichten moet vertrouwen. We hebben de website in Gods handen mogen leggen, Hij baant voor ons de weg.

Vertrouw op de HEER met heel je hart, steun niet op eigen inzicht. Denk aan hem bij alles wat je doet, dan baant hij voor jou de weg. Spreuken 3: 5-6

Veel zegen toegewenst,

Rob

Like deze blog!


Reacties

  1. dankjewel v goed oplossing vanuit de bijbeltekst gr v jaap turion

  2. Deze site spreek me wel aan, de tekst waar ik dan ook aan moet denken is: Belijd elkander uw zonden en bidt voor elkaar, opdat gij genezing ontvangt. Het gebed van een rechtvaardige vermag veel, doordat er kracht aan verleend wordt. Jacobus 5:16

    Ga zo door jongens & Godszegen, Wendy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Andere blogs

Never give up your dreams

Bijna heel christelijk Nederland is momenteel op de Pinkster conferentie in Biddinghuizen, in de volksmond uitgesproken als ‘Opwekking’.. Wellicht overdrijf ik ietwat,...