Pray Hardest When It Is Hardest To Pray

Op momenten dat je overal maling aan hebt en het laatste waar je zin in hebt bidden of Bijbel is, dan zijn dit juist de momenten dat je zou moeten bidden of Bijbel lezen. Het enige wat de leegte kan vullen zijn Gods Woorden.

Ook ik heb de afgelopen week zo’n soortgelijk moment gehad. Hele dagen zat ik achter mijn computer gekluisterd en had nergens zin in. Zojuist zag ik op Facebook de afbeelding die ik ook bij deze blog heb geplaatst. Verdraaid lastig om tegen je gevoel in te gaan en naar God toe te gaan in plaats van te luisteren naar je gevoelens.

Do you serve God or do you serve your feelings? Believe the Word of God over and above your feelings. Joyce Meyer

Toch ga ik daar nu mee beginnen, starten met gebed en Gods Woord.

Ook jou wil ik aanmoedigen je niet te vullen met aardse zaken, maar je bezig te houden met Hemelse zaken. Laat je niet langer misleiden, verleiden of afleiden en richt je op God

Goede week nog, Rob

Like deze blog!


Reacties

  1. Bedankt, die had ik even nodig:)

  2. Graag gedaan en goede week!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Andere blogs

Never give up your dreams

Bijna heel christelijk Nederland is momenteel op de Pinkster conferentie in Biddinghuizen, in de volksmond uitgesproken als ‘Opwekking’.. Wellicht overdrijf ik ietwat,...