Speak to the problem..

Voor aankomend weekend wil ik onderstaande video onder jullie aandacht brengen.. Het is een video van vier minuten en ik wil je echt aanmoedigen je hart voor dit onderwijs open te stellen. Ik geloof namelijk dat er ijzersterke lessen in zitten die van grote waarde zijn voor het christelijk leven.

Toevallig stond er vandaag ook een statusupdate van Andrew Wommack over dit onderwerp op Facebook; “When a problem stands in our way, we must speak to the problem and command it to get out of our way in the name of Jesus. Speak God’s Word today. His Words will produce life!” 

U moet uzelf niet aanpassen aan deze wereld, maar veranderen door uw gezindheid te vernieuwen, om zo te ontdekken wat God van u wil en wat goed, volmaakt en hem welgevallig is. Romeinen 12:2

Autoriteit, bidden naar Gods wil en Genezing zijn enkele kernbegrippen uit onderstaande video. Overdenk de korte boodschap en laat je denken vernieuwen. Laat je inspireren.

Een goed weekend allen! Groeten Rob

Like deze blog!


    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Andere blogs

    Woorden van leven en dood

    Extra: Lees in de Bijbel het Bijbelgedeelte Genesis 27:30-38 ter inleiding op onderstaande blog. Woorden, en in het bijzonder zegeningen en beloftes...