Ren achter Jezus Christus aan!

Ik had vandaag een blog willen schrijven waarin ik vertelde hoe ik het komende jaar voor me zag. In vol enthousiasme zou ik je kunnen vertellen hoeveel God voor mij betekent en hoe het met me was gesteld als ik geen persoonlijke relatie met hem had gehad.

Misschien was het goed geweest om wat te vertellen over de geestelijke strijd die ik in de afgelopen 6 weken heb ervaren en hoe Hij mij al die tijd bijstond. Maar ook over dingen die jij en ik op straat dagelijks tegenkomen. De verantwoordelijkheid die we als christenen hebben voor onze naasten. Ik had je wat meer kunnen vertellen over mijn kijk op de straatkrant en het zorg dragen aan hongerigen en verdrukten. Over de afgrijselijkheden die ik met eigen ogen heb gezien in Indonesië en Suriname. Ik had je kunnen vertellen hoe graag ik de zending in wil en hoe erg ik verlang om Gods liefde uit te delen aan een ieder die het horen wil.

Ik zou je stevig en liefdevol kunnen vastpakken en het op je hart kunnen drukken om je relatie met God serieus te nemen en te leven vanuit genade, vanuit de Geest. Ik zou allemaal mooie citaten en sterke Bijbelteksten kunnen aanhalen om mijn blog nog meer kracht bij te zetten. Ik had je kunnen uitdagen om na te denken over de roeping die jij hebt gekregen van God.

Vandaag wil ik alleen het volgende met je delen…

In het boek van Yaconelli – Een avontuurlijk geloof – Leren luisteren naar het fluisteren van God staat het volgende: “Het christelijk leven is meer dan Jezus vinden – het is Jezus volgen. Volgen, zo blijkt, is geen eenmalige, spectaculaire daad van geloof, maar een dagelijks, gewoon, weinig spectaculair volgen – een dagelijkse daad van onbevreesdheid die ons meevoert door het meest angstaanjagende en ruwe terrein naar een plaats van vrede, vreugde en overgave“

Jezus volgen is levensveranderend. Wil jij Hem ontmoeten? Durf jij bij God te komen en tijd met hem door te brengen? Ben jij bereid alles op te geven om God te volgen? God verlangt ernaar om een relatie met je te hebben.

Come on! Ren achter Jezus Christus aan, ga recht op je doel af en leer Hem kennen!

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *