HOW FAR WILL YOU GO FOR FANTASTIC DELITES?

Ik kwam vandaag een kort vermakelijk filmpje tegen over een snack automaat. Het filmpje liet zien tot hoe ver mensen in staat waren  om iets uit de automaat te krijgen.. Zeker een aanrader om het filmpje even te bekijken. [3.44 min]

Terwijl ik nadacht over een geschikt onderwerp voor een blog borrelde de volgende vraag in mij op, Hoeveel heb jij er voor over om Jezus Christus beter te leren kennen? wat wil je apart zetten om Jezus beter te leren kennen en wat mag het je kosten? Zijn er dingen die mogen wijken als ze in de weg staan van je relatie met God? En hoe belangrijk is het voor je, wat andere mensen ervan vinden? Ik ben van mening dat je met een beetje creativiteit deze vragen ook kunt toepassen op de snack automaat.

De voorbijgangers in het filmpje schroomden niet en gingen er helemaal voor. Met enthousiasme, geduld, vastberadenheid en standvastigheid  gingen ze hun doel achterna.  Ben jij de persoon uit het filmpje die nieuwsgierig kijkt en het van een gepaste afstand observeert? De persoon die er helemaal voor gaat, maar als het te lang duurt, toch afhaakt of juist iemand die de snack met groots enthousiasme binnenhaalt, maar daarna niet echt goed weet wat hij ermee moet.

Ik hoop dat je na het lezen van deze blog en het bekijken van het filmpje voor jezelf weet waar je op dit moment staat en welke plek Jezus Christus in je leven heeft en welke plek jij Hem eigenlijk zou willen geven..

Goed weekend en voor de gelukkigen onder ons een goede vakantie.
Rob

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *