Ga weer op zoek naar avontuur in je relatie met Jezus

Gisterochtend ben ik teruggekomen van een schitterende vakantie. In drie weken tijd van Zwolle naar Moskou gelift,  van daaruit het vliegtuig gepakt naar Marokko en vanuit Marrakech terug gelift naar Utrecht.. Een dikke 6000km gelift, 5000 km gevlogen en vele kilometers gelopen met onze backpacks.

Reizen zonder te weten waar je die dag precies terecht komt, waar je zult slapen en met wat voor verrassingen dat gepaard gaat, is voor mij een ultiem avontuur.. Denk er zelf eens even over na; Wat is voor jou een machtig mooi avontuur?

Wat voor avontuurlijk leven leiden we met Jezus Christus? Als ik kijk naar mijn leven met Jezus Christus heb ik soms het gevoel dat ik avontuur mis.. Herken je dat gevoel?

Toch mag een leven met Jezus Christus avontuurlijk zijn.. Na deze trip en blog besef ik mij maar weer eens dat een leven met Christus nog avontuurlijker mag zijn dan mijn ‘eigen’ avonturen.

“Een leven met Jezus Christus is een ongelofelijk avontuur vol met onvoorspelbare situaties, niet altijd even gemakkelijk. Maar God blijft Dezelfde, een geweldige Rots, Mijn redder! Yeah, Gods Woord geeft geen schijnzekerheid maar echte zekerheid!” Bekijk hier de gehele blog..

Ben jij het avontuur uit het oog verloren in je relatie met God? Strek je dan opnieuw uit naar een groots avontuur met Jezus Christus en start opnieuw met leven 🙂

Groetjes Rob

Reacties

  1. op vakantie krijgt ik juist altijd weer een boost in mijn relatie met God. Deze zomer weer door het Midden-Oosten gereisd. Bijzondere dingen meegemaakt en bijzondere mensen ontmoet. Geen dag was voorspelbaar en plannen moesten regelmatig bijgesteld worden. Ik mocht elke dag enorm afhankelijk zijn van de Here, die ons leide naar verschillende plaatsen en bepaalde mensen. Ik had ook een bepaalde missie en God hielp me daarbij.
    Het thema voor mijn vakantie was psalm 23. En ik mocht vooral ervaren hoe het was om achter de Herder aan te gaan en dat het Goed en de Weldadigheid dan volgen. Zo’n mooie belofte en zo waar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *