Onderweg naar God

De afgelopen vijf jaar schrijf ik blogs voor Gebedsbroeders.nl. En een van de voordelen van het schrijven van blogs is dat je over de periode dat je schrijft kan zien hoe je groeiproces eruit ziet. In welke periode ik enthousiast was over een bepaald onderwerp en in welke periode ik kampte met grote worstelingen. Ja, Gebedsbroeders heeft een bijzondere plek in mijn hart.

Wat vind je van Gebedsbroeders.nl en wat wens je Gebedsbroeders.nl toe?

Laten we het wat persoonlijker maken.. Waar sta jij nu in je groeiproces? Geniet je momenteel van Gods goedheid of kamp je met bepaalde worstelingen die gepaard gaan met gevoelens van frustratie, schuld, leegte en teleurstelling? Ik betrap mij er nog wel eens op dat ik deze laatste gevoelens toe laat nemen tot een maximum, en dan van het ene uiterste in het andere uiterste spring. Maar God vraagt niet van ons om een leven te leiden van wetten en regels waarin we moeten voldoen aan een ogenschijnlijke goddelijke onmogelijke maatstaf. God verlangt om relatie met ons te hebben en dat we een levendige relatie met Jezus Christus hebben. Een leven leiden met alle ontspannenheid, liefde en vrede, een leven leiden van intimiteit met onze hemelse Vader en met beide benen op de grond, omzien naar de redderlozen en je naasten liefhebben als jezelf.  Een leven leiden van groeien, bloeien en snoeien 🙂

Terugkomend op ons groeiproces.. Vraag jezelf eens af waar je stond twee jaar geleden… Dank God voor alles wat Hij voor je heeft gedaan in de afgelopen twee jaar.. Goed weekend allen!

Groeten Rob

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *