Olympic Outreach

Hey allemaal, mijn naam is Mariëlle, 23 jaar en student. Vorig jaar heb ik een Discipel Training School(DTS) van Jeugd met een Opdracht gedaan. Hierdoor is mijn leven veranderd. Ik mocht leren dat God heel dichtbij is en dat ik alles met Hem mag delen. Ik heb leren wandelen met Jezus en leren samenwerken met de Heilige Geest, waarin je natuurlijk altijd blijft groeien.

Afgelopen zomer ben ik in korte tijd weer een heel stuk gegroeid. Ik ben met de Olympic-Outreach mee geweest naar China! We zijn met 40 mensen van tussen de 16 en 30, in 5 teams, 15 dagen in Peking verbleven. Daar zijn bijna elke dag erop uitgegaan en baden daarbij waar God ons wilde hebben en wat Hij voor ons had die dag. Een korte samenvatting hiervan:

Eén van de eerste dagen gingen we met alle teams naar de Chinese muur om te bidden. Daar heb ik gebeden voor iemand waarbij zijn knie is genezen! We hadden ook een worshiptijd waarbij ongeveer 7 mensen tot geloof gekomen zijn en vele gezegend zijn!
De volgende dag ben ik met m´n eigen team naar de verboden stad gegaan, daar begonnen we met gebed. Uiteindelijk een feestje gebouwd met een breakdancend teamlid en clownsacts, en honderden mensen om ons heen. Met veel mensen een praatje gehad, kunnen bidden en met 3 kersverse Chinese christenen de middag afgesloten! Twee ervan zijn vervolgens meer dan een week bij ons gebleven, en werden (dank aan Jezus) onze tolken. Zo hebben we op nog een aantal plaatsen gebeden en over Jezus verteld. Persoonlijk en als team hebben we erg op God leren vertrouwen en daarbij open te staan voor Zijn verassingen.

Ik ben bemoedigd door de gave gebeurtenissen, God is altijd groter dan je denkt, en de vele moedige christenen. Ik heb vaak de hele dag door gebeden, continu kletsen en alles delen met Jezus. Doordat ik vaak kwade machten herkende op veel plaatsen en ik vaak al bij korte afleiding zelf aangevallen werd bleef ik ook op Hem gericht. Door op Hem gericht te zijn is het verlangen naar Hem ook erg gegroeid en heb ik niet zoals na de DTS moeite uit liefde i.p.v. plicht te bidden en Bijbel te lezen. Na China deed ik niet anders de hele dag en nu vraag ik zelfs tijdens colleges van school wat Jezus ervan denkt en welke vragen ik het beste kan stellen.

Ik geloof dat God altijd spreekt, alleen dat wij vaak niet luisteren. Geloof je dat ook? Wat weerhoudt jou ervan er naar te luisteren?

Like deze blog!


  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Andere blogs

  Mijn getuigenis (4)

  Al voor mijn geboorte waren mijn ouders uit elkaar, en aan de hand daarvan ging mijn moeder weer bij haar ouders in...

  Mijn getuigenis (3)

  Van kinds af aan is het christelijk geloof er met de paplepel ingegoten. Ik heb op mijn 6e mijn hart aan God...