Niet het werk van mensenhanden..

Zoals vermeld stond in mijn vierde nieuwsbrief ben ik bezig met twee voetbalprojecten. Een klein project van 2000 euro, waarvan ik allerlei sportmaterialen wilde aanschaffen voor het geven van een goede voetbaltraining en een omheining om het veld wilde plaatsen.

Het kleine project verloopt voorspoedig. Het ministerie van sportzaken heeft toegezegd dat ze alle sportmaterialen willen betalen. Prijs de Heer! Ik wacht nog op een begroting van de omheining, en daarna kan daar ook mee aan de slag. Intussen is er een voetbaltrainer van een grote voetbalclub genaamd Robinhood letterlijk op mijn pad gekomen, die allemaal bijzonder mooie dingen heeft aangeboden. Zo zal hij vier weken lang mijn jongens intensief trainen. En heeft hij aangeboden om over anderhalve maand een wedstrijd te spelen tegen zijn ploeg.

God zegent dit kleine project, erg wonderbaarlijk om het van zo dichtbij mee te maken.

Een mens koestert in zijn binnenste vele gedachten, maar wat de Heer wil, komt tot stand. Spreuken 19:21

Wat betreft het grote project, Ik kreeg de visie om een duurzaam veld te bouwen, het veld waar we momenteel op spelen is erg klein en smal, niet geschikt voor het spelen van wedstrijden. Een oefenveld zal een enorme meerwaarde zijn voor het terrein, de naastgelegen school wil er dan 16 uur per week dankbaar gebruik van maken, en door het geven van o.a. wekelijkse voetbaltrainingen, houd je de kinderen van de straat. Er zal ruimte zijn voor openlucht campagnes en andere activiteiten.

Het project wordt kosteloos door een architect uitgetekend en begroot. Kosten bedragen circa 50.000 euro.

Het grote project begint nu langzaam te lopen. Ik heb een paar keer gesproken met de architect, maar we zitten nog in de beginfase van het project. Niet het werk van mensenhanden, onze kracht is de naam van de Heer. Ik vermag alle dingen in Hem die mij kracht geeft. Als het Gods wil is, dan zal ook het grote project tot stand komen. Dan zullen alle mensen gaandeweg op mijn pad komen en zal God plan doen slagen.

Een mens bepaalt in zijn hart wat hij wil doen, maar de HERE heeft het laatste woord. Spreuken 16:9

Zou je ook willen bidden voor deze twee projecten?

Als je denkt te kunnen helpen om dit bedrag bij elkaar te sprokkelen, of wanneer je meer wilt weten over deze projecten, dan nodig ik je van harte uit om te reageren of een mailtje te sturen naar info [at] gebedsbroeders.nl

Zegen het werk dat wij doen. Ja, wij bidden U om Uw zegen over alles wat wij ondernemen. Psalm 90:17b

Zegen, Rob

Like deze blog!


Reacties

  1. Zou het ministerie van sportzaken niet willen bijdragen aan het grote project, of is er een ander potje (gemeentegeld)? 50000 klinkt als een behoorlijk bedrag, maar misschien is het voor een grote gemeente een relatief kleine som. Gaaf zoals je zo snel al allerlei dingen oppakt.

  2. He Pieter,

    Het ministerie van sportzaken heeft toegezegd om het kleine project te sponseren. Eind Januari hoor ik hier meer over. Pas als ik het geld heb binnen gekregen wil ik hun benaderen voor het tweede en tevens grote project 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Andere blogs

Mijn getuigenis (4)

Al voor mijn geboorte waren mijn ouders uit elkaar, en aan de hand daarvan ging mijn moeder weer bij haar ouders in...

Mijn getuigenis (3)

Van kinds af aan is het christelijk geloof er met de paplepel ingegoten. Ik heb op mijn 6e mijn hart aan God...