Jc d-ciple

Op mijn 14de was ik gedoopt, speelde drum in de kerk maar had nog geen persoonlijke relatie met God. Ben merendeels zonder vader opgegroeid, maar de echtscheiding gaf de doorslag, dat ik met verkeerde vrienden omging.

Ik was echt een rapper van de straat, zo ontwikkelde ik me, maar ik haalde mijn inspiratie uit het kwade. Zo raakte ik verslaafd aan marihuana en alcohol om mezelf te verdoven. Totaal geen doel, ik zat vol haat en ging alleen maar uit, ik was echt een straatrebel. Ik zat in de criminaliteit en werd moslim, zelf maakte ik een pact met de duivel dat ik weed zou roken tot de dag dat ik sterf.

Mijn moeder is wel radicaal en gelovig en bad altijd voor me, ik zag haar heel zelden. Ik woonde bij mensen in huis die aan occultisme deden. Mijn leven was zo duister dat ik op gegeven moment een doodservaring kreeg. Met mijn ziel trad ik ongewild uit mijn lichaam, op dat moment werd het voor mij doodsbenauwd. Zo’n een angst heb ik nooit eerder in mijn leven gekend, het was pikdonker en duister, en ik hoorde alleen de stem van mijn ziel, het was alsof de demonen kwamen om mij in de afgrond te slepen.

Ik riep het uit naar God uit alle macht!!! Wat ik zei tegen God? God, als u mij een tweede kans geeft zal ik U voor altijd dienen, ik dacht het is gedaan met mij. Nu kan ik U zeggen dat dezelfde God die lazarus uit de doden heeft opgewekt, mij een tweede kans gaf en ik zag weer levenslicht. God is met mij een bloedverbond aangegaan, namelijk het bloed van Jezus Christus. God trok mij langzaam naar Hem toe, en gaf mij een woord uit openbaringen 3:3.

Zo werd ik vervuld met de Heilige Geest en kwam de vreze des Heren op mij. Daarvoor werd ik 3 maanden opgenomen in het Dijkzigt ziekenhuis. God herstelde mijn leven, ik had niets maar God heeft me een goede baan gegeven, Hij bracht me weer terug in de maatschappij. Tevens heeft mij een bediening gegeven, dat is voor Hem rappen en Hem daarmee groot te maken.

De teksten zijn geïnspireerd door de Heilige Geest. Ik weet zeker dat God bestaat, en dat Hij redt, verlost, bevrijd, geneest en ook herstelt. Voor mij wil ik geen andere God dan Jezus Christus mijn Heer en Heiland, de Weg, de Waarheid en het Leven. Jezus leeft en Hij wil ook dat U leeft, en in Hem is er leven, eeuwig leven.

Geef Hem een eerlijke kans in je leven en Hij zal het waarmaken. Onze liefdevolle Vader is goed te allen tijde en Hij is zeer te prijzen. God is getrouw en ook een God van genade wat geen van ons allen verdiend heeft. Hij heeft een ieder lief en wilt dat geen enkele ziel verloren gaat.

Met deze woorden wil ik je zegenen,

Morgan aka JC D-Ciple

Reacties

 1. Beste Mark, zal mijn best doen de pagina uit Trommius te laten scannen en door te mailen, maar ik heb geen scanner, en ik ben enigszins digibetisch, dus het lukt vandaag niet meer. Bless u all, Jan Paul Kok

 2. Gaaf om je verhaal te lezen!
  God is duidelijk met jou.

  Wees gezegend!

  Roos

 3. Ik heb dit verhaal met tranen in mijn ogen gelezen, wat is God goed!!!!!
  Wees gezegend,

  Geert

 4. Morgan broer van me ik ben blij met deze woorden stroom van leven.Hij kwam in de duisternis om Zijn licht te laten schijnen, waar jij een prachtig voorbeeld van bent. Prijs Hem met jouw gaven en maak groot onze God Hij is het zo waard te ontvangen alle eer en glorie! Het verleden is begraven het heden is opgewekt in Jezus Christus onze Heer en Heiland!!

  Veel zegen, en liefde toegebeden,

  Henrike

 5. Zo is onze God.. Hij haalt ons uit de duisternis en heeft ons overgeplaatst naar Zijn koninkrijk van licht. God haalt ons uit de vloek en plaatst ons onder Zijn zegen. Hij geeft ons een doel om voor te leven, te leven tot eer en Glorie van Jezus.

  Morgan ga door met het vertellen van Zijn Woord, wat God in je leven heeft gedaan en met waarheid.. Ik bid dat je veel mensen zult bereiken met je boodschap.

  Be Blessed,

  Pieter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *