Is de opwekking begonnen of alweer voorbij?

Ruim een week geleden werd de pinksterconferentie van stichting Opwekking afgesloten. Zoals de poll van de maand aangeeft zijn velen van jullie daar geweest. Ik was er ook bij en vandaag zit ik terug te denken aan de conferentie. Ik heb een goede tijd gehad en ik ben opnieuw onder de indruk geraakt van Gods grootheid, liefde en kracht. Vandaag wil ik samen met jullie terugkijken naar de conferentie.

De vrijdag van de conferentie is er tijdens het filebericht het volgende verteld: “Er staat file richting Walibi Holland, dit in verband met een opwekking”. Een geweldig bericht, want velen van ons hopen op een opwekking in Nederland. Tijdens een opwekking zullen veel mensen hun hart aan Jezus geven en dit zal als een lopend vuurtje door ons land gaan. Het thema van het weekend was “Jezus zichtbaar door jou”. Dit heeft veel met deze opwekking te maken. God heeft jou namelijk geroepen om anders te zijn en daardoor Hem zichtbaar te maken door jou heen.

Hoe staat dit bij jou? Wat is jou bijgebleven van de conferentie?

Ik denk dat het goed is om conferenties en weekenden die je meemaakt levendig te houden en daar regelmatig aan terug te denken. Soms leven we van conferentie naar conferentie zonder er iets mee te doen. Je kunt je belevenissen op een papier schrijven en deze boven je bed hangen. Zodoende onthoud je wat God allemaal in je leven heeft gedaan. Ik wil je aanmoedigen om te leven vanuit je ervaringen met God en deze te verspreiden in je omgeving.

Ik ben benieuwd naar jullie ervaringen, laat je het in het reactieveld achter?

Gods zegen,

Adriaan

Reacties

  1. Wat mij altijd weer goed doet is de saamhorigheid! Het thema sprak mij erg aan omdat ik weer ging nadenken over hoe Jezus eigenlijk zichtbaar wordt door mij…!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *