Het is jouw bestemming om vrij te zijn

Small Straws in a Soft Wind zijn woorden ter opbouw van gelovigen, geschreven door Marsha Burns..  Op de Facebookpagina House of Prophets worden de Engelstalige teksten vertaald en iedere twee dagen geplaatst.. Vandaag wil ik ze delen van afgelopen drie dagen. Laat je bemoedigen en aanmoedigen en voor alleen een goed weekend toegewenst.

24 oktober 2012:

“Let goed op – Ik ga de waarheid van elke situatie aan het licht brengen evenals de manipulaties en misleidingen die jouw voortgang in het vervullen van Mijn plannen in de weg hebben gestaan”, zegt de HERE. “Het is tijd dat jij helder gaat kijken en vrij bent van fantasieën en waanideeën. Hoe helderder jij de waarheid ziet en verstaat, des te groter jouw vrijheid en bekrachtiging in de dimensie van de Geest.

Het is jouw bestemming om vrij te zijn.” 

“En u zult de waarheid kennen, en de waarheid zal u vrijmaken.” (Johannes 8:32, HSV)

25 oktober 2012:

“Ik zie dat velen van jullie in beslag genomen worden door dingen waarover jullie geen controle hebben. Is het niet zo dat je je geloof beoefenen kunt en die kwesties aan Mij kunt overlaten? Zij die Mij kennen weten dat het enige wat je hoeft te doen als je om wijsheid verlegen zit is Mij erom vragen. Ik zal wijsheid schenken aan een ieder die erom vraagt. Weiger toe te staan dat de kwesties van het leven de overhand hebben. Onderhoud een eeuwig perspectief en een intieme relatie met Mij”, zegt de HERE. “Laat niets jouw stromen in de Geest belemmeren.” 

“Bescherm je hart boven alles wat te behoeden is, want daaruit zijn de uitingen van het leven.” (Spreuken 4:23, HSV)

“Behoed uw hart boven al wat te bewaren is, want daaruit zijn de oorsprongen des levens.” (Spreuken 4:23, NBG)

26 oktober 2012:

“De vijand is aan het werk om de kracht van jouw positie door middel van subtiele afleidingen te ondermijnen. Zet een wacht uit en handhaaf goede grenzen. Geef niet toe aan enig iets wat geloof, hoop of vertrouwen in potentie vernietigen kan.  Sta vast in de wetenschap dat Ik jouw voetstappen besturen zal en je voorzien zal van alles wat je nodig hebt om te volbrengen wat Ik jou te doen gegeven heb”, zegt de HERE. “Wees niet bevreesd.” 

“Ik vertrouw erop dat Hij Die in u een goed werk begonnen is, dat voltooien zal tot op de dag van Jezus Christus.”  (Filippenzen 1:6, HSV)

Groeten Rob

Reacties

  1. Hè, hè eindelijk radicaliteit ipv een gedoogbeleid houden over je geloofsleven. Het is zwart-wit, voor-tegen en hel-hemel.

    Geen gedooggebied.

    Groet Dave

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *