In doorbraak moet je wandelen!

Deze overdenking heb ik geschreven naar aanleiding van een studie van Edgar Holder. God wil dat je nadenkt.. Je moet leren denken.. in het natuurlijke zijn we gigantisch slim.. Als je 10x een gerecht probeert te koken en het lukt niet, dan stop je ermee.. Je vraagt om hulp aan iemand die het gerecht wel goed kan bereiden.

Maar in het geestelijke zijn we soms zo dom.. voor 30-40 jaar proberen we een methode wat niet werkt. Hoe lang bidden wij al voor doorbraak. Generaties lang, misschien is dit het meest domme gebed wat er bestaat.

Voor doorbraak hoor je niet bidden, in doorbraak moet je wandelen!

Bestudeer de Bijbel maar en laat mij zien waar Paulus of Jezus bid voor doorbraken. De grootste doorbraak is toen de Heilige geest werd uitgestort met Pinksteren. Mensen die in de Heilige Geest geloofden, toonden doorbraak!

Als doorbraak komt door gebed, dan is ons gebed waardeloos.. Als die cake niet lukt, waarom stoppen we er dan niet mee.. En gaan we terug naar het Woord. wie kan die cake nu bakken? Ik wil weten hoe ik die cake wel kan bakken.. Blijf in het Woord.

Sommige vasten al voor jaren voor doorbraak.. Is God nu zoo taai?? Onze gebeden maken God tot een taaie God.. Oooohh, God, Geef doorbraak! Terwijl God zegt, als je bidt dan zul je ontvangen.. Waar blijft het dan, wat klopt er niet? Of kan het zijn dat de duivel zo sterk is, dat hij onze gebeden tegenhoudt? De Bijbel zegt; satan is ontwapend, hij heeft geen kracht meer! zijn kracht is teruggebracht naar 0

Er blijft maar 1 groep over.. God is goed, hij is gewillig, de duivel is verslagen.. die andere groep die overblijft zijn wij.. Wij moeten ons gebed van doorbraak veranderen..

U moet uzelf niet aanpassen aan deze wereld, maar veranderen door uw gezindheid te vernieuwen, om zo te ontdekken wat God van u wil en wat goed, volmaakt en hem welgevallig is. Romeinen 12:2

Zolang we niet gaan staan in het Woord en daar naar handelen, zullen we nooit een enkele doorbraak gaan zien. Geloof het Woord, vertrouw de Heilige Geest, want Gods Woord heeft draagkracht! Wees een medewerker van God en volg Gods instructies!

Volgende week wil ik jullie meer vertellen over hoe we dit nu precies kunnen praktiseren. Bereid je voor 🙂

"Als God zegt dat het zo werkt; en u probeert het anders te doen, dan gaat het niet werken, want dan Gaat God tegen zijn Woord in."

Goed weekend allemaal!
Rob

Reacties

  1. Ik bid ook al heel lang voor een doorbraak in mijn huwelijk. Namelijk dat mijn man me kan vergeven voor ontrouw. Zoals jullie het zeggen heb ik er nog niet naar gekeken. Graag zou ik nog meer advies ontvangen . Goed bezig jullie God zegen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *