Hoe kun je zo twijfelen aan jezelf?

Vandaag een bemoediging die ik heb ontvangen van David Sorensen via de website REAL-LIFE. Lees het goed door en probeer het door te laten dringen.

Mijn kind, Weet toch wie je bent! Je bent niet langer van deze wereld.  Je behoort het kwaad niet langer toe. Mijn bloed heeft gevloeid voor jou.

Mijn Geest woont in jou. Je hebt een nieuwe naam gekregen. Een nieuwe identiteit. Ik heb je persoonlijk vrijgekocht.

Hoe kun je dan zo twijfelen aan jezelf? Hoe kun je dan zo gebukt gaan onder schuldgevoel en zelfmedelijden? Ik heb je lief. Jij bent mijn geliefde. Ik gaf alles voor jou. Ik bemin je.

Daarom wil Ik altijd heel dicht bij je zijn. Geef je lasten aan Mij.  Laat je armen sterk worden in mijn liefde. Rust maar in Mij. Dan til Ik je op. Dan maak Ik je benen sterk en soepel.  Dan laat Ik je rennen in mijn wegen,  de wegen van onze Vader, waarin je tot je doel komt, en waarin je mijn leven zult proeven als nooit tevoren.

Geef je over, mijn kind. Ik heb de prijs betaald voor jou. Ik heb je lasten gedragen. Je hoeft het niet langer op je te nemen. Ik ben er voor jou. Omdat Ik van je hou. Zielsveel…

Je hemelse Vader en Jezus Christus, door de heilige Geest.

Bijbelcitaten

Hij heeft zijn leven voor ons gegeven om ons vrij te maken van alle ongerechtigheid en om ons te maken tot een volk, dat gereinigd is van zonde, hem alleen toebehoort en zich inzet voor het goede. Titus 2:14

Hij heeft ons onttrokken aan de macht van de duisternis en ons overgebracht naar het koninkrijk van zijn geliefde Zoon. In hem weten wij onze bevrijding verzekerd en onze zonden vergeven. Kolossenzen 1:13,14

Wat valt er nog te zeggen? Als God vóór ons is, wie kan dan tegen ons zijn? Als hij zelfs Zijn Zoon heeft gegeven, zal hij ons al het andere dan ook niet geven? God heeft ons uitgekozen; wie zal ons dan beschuldigen? God verklaart ons onschuldig; wie zal ons dan veroordelen?
Romeinen 8:31-34

Gods zegen allemaal!

Rob

Reacties

 1. Hey Rob! Gave blog! Bedankt!

 2. Dit is waar ik al heel lang en de laatste tijd heel veel mee worstel. Deze kwam goed binnen en heeft me geraakt.
  Bedankt dat je dit wou delen.

 3. Hee rob,

  Dit is een enorm mooi onderwerp en een goede blog!
  een van je betere zeker weten!
  Misschien kan je hier eens meer over doorgaan?
  deze is echt heel fijn/goed om te lezen!

  Groetjes. . .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *