Een overwinningsleven!

Wat leuk om op deze manier wat van mezelf en Gods hart te kunnen delen. Ik ben Arianne, 20 jaar oud, en als verpleegkundige werkzaam binnen de psychiatrie. Maar ik heb ervaren: we kunnen zo goed praten of veel weten, Jezus is Degene Die geneest, redt en bevrijdt, en Hij is Dezelfde, gisteren nu en voor altijd!

Ik heb dat ook ervaren in mijn eigen leven, waarin ik te maken heb gehad met grote problemen. Het begon al op jonge leeftijd met nare ervaringen een ontwrichte en gespannen thuissituatie, en resulteerde uiteindelijk in grote depressiviteit, zelfbeschadiging en suicidale neigingen, en een diepe put van seksueel misbruik. Het waren trauma’s die me afhielden van God, Zijn vreugde en Zijn vrijheid. Door die ‘gaten’ in de geestelijke muur rondom mijn leven kwamen er makkelijk leugens, negatieve gedachten en nog een heleboel andere rotzooi binnen. Tot ik op een bijzondere manier getrokken werd tot Gods liefde. De verandering is bovennatuurlijk geweest en heeft me bevestigd in wat ik eigenlijk altijd heb geweten: genezing en herstel is pas écht wanneer zij vanuit het hart van God komt.

Ik heb ook Jesaja 61 in mijn leven en in dat van velen anderen waarheid zien worden. Depressiviteit wil God niet alleen wegnemen, maar Hij wil het veranderen in vreugde. Vandaar dat de vreugde nu vaak van me afspat. Schaamte wil God juist veranderen in zekerheid. Ik heb geleerd om niet alleen mijn leven over te geven aan God, maar ook om mijn identiteit uit dat te halen, wat God over me zegt en denkt. Ik sneed mezelf omdat mijn innerlijke wonden teveel pijn deden om me op te richten, maar heb ontdekt dat Jezus deze pijn al voor mij heeft gedragen op Golgotha. Het leven is één groot feest voor me geworden en ik wil niets liever dan dat andere mensen ook die intense ervaring met Gods genezende aanwezigheid gaan meemaken. 

Ik zie zoveel gebrokenheid in mensen en voel de liefde en het verdriet van God daarover. God wil dat wij als kinderen spelen in Zijn tuin zonder ons druk te hoeven maken over wat anderen van ons vinden of vast te zitten in trauma’s. Hij verlangt ernaar om naar ons te kijken en over ons te lachen. Hij verheugd zich in jou wanneer jij in Hem bént! Dat is zo’n diepe waarheid! Ja! God wil dat wij een overwinningsleven leiden!

Als team van de In His Presence- avonden hebben we enorme visie voor mensen die verlangen naar lichamelijke en emotionele genezing. We zien ook prachtige dingen gebeuren. Geen avond is hetzelfde omdat we op zoek zijn maar naar één ding: Gods Aanwezigheid. Dit resulteert in de ene keer een enorme vreugde-uitbarsting en de andere keer een diep, intens gevoel van heiligheid en liefde. We maken geweldige dingen mee, en zien dat God levens veranderd! God maakt van ons verleden onze getuigenis. We willen dat vertellen aan iedereen die het maar wil horen. Groot is Hij! (Voor meer informatie: www.inhispresence.nl)

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *