Bemoediging uit de trommel

Vandaag wil ik een kort maar krachtige bemoediging plaatsen voor diegene die een bemoediging uit de trommel van Rob wel kunnen gebruiken.

Het is zo belangrijk om je ervan bewust te zijn dat je ten alle tijden weer kan en mag worden worden overeind geholpen.

Dat je weer kan en mag gaan staan in de overwinning, met de zekerheid dat wanneer je spijt hebt en nederig God hebt gevraagd om vergeving dat Hij je genade zal schenken.

Je bent al vrij. Ga staan in die vrijheid. Je hebt een gedekte cheque, incasseer hem en je zult je blijdschap terug krijgen en nieuwe dingen gaan zien. Plant Gods Woord in je. Maak een keuze, denk niet aan wat er allemaal gebeurt is in het verleden, en laat je niet door mensen tegenhouden.

Mensen zullen je hoe dan ook toch wel raar vinden, dus ga er gewoon voor. Laat Gods liefde toe, geef Hem de ruimte. Verdiep je in Zijn Woord en ga staan in beloften die God je gegeven heeft en je zult velen doorbraken ervaren.
Vertrouw op Hem en laat Hem het werk doen. Uw wil geschiedde, niet mijn wil. Ga staan in je verkregen vrijheid en wordt hervormd.

Geloof is vertrouwen wat God zegt. Wat God zegt is waar. Bekeer je, keer je af van de gedachten van onzekerheid, schaamte onmacht, angst e.d. keer je naar het Woord Plant het Woord , dan zal je overwinning boeken! God zegent de eenvoudige van hart. In Hebr 4:11 staat dat er ijver voor nodig is om die rust te pakken, span je in om te rusten in groene weiden.

Ik wil de kracht van God in mij zien, de nederige geeft Hij zijn genade. Maak een keuze om er weer voor de volle 100% tegenaan te gaan en werk aan je relatie met God. Investeer tijd in je relatie en je zult de vruchten ervan plukken.

Neem vandaag een moment om in nederigheid, in ontzag voor God, de keus te maken om weer afhankelijk van God te zijn en te rusten in groene weiden.  Maak die keuze vandaag opnieuw en ga staan in die overwinning, Gij Dappere Krijgsheld 🙂

Ga er voor! Groetjes Rob

Reacties

  1. ja dat is waar ,ik neem het mee en zal het ook door geven
    dank GOD voor Rob

  2. Ja dit had ik ff nodig precies op tijd toch wel grappig dat soms de dingen zo op zijn plaats vallen.

  3. Bij mij idem.. Mooi om te zien hoe God op deze manier werkt..

  4. Mooi, ik kon dit ook wel gebruiken. Dank je Rob

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *