Bemoedigende Bijbelteksten voor belangrijke keuzes

Terwijl ik deze post voor typ is het 01.30 s’ nachts. Ik heb een lange dag achter de rug. Veel voorbereidingen moest ik plegen voor het afscheidsfeestje wat ik heb gevierd afgelopen avond. En natuurlijk druk bezig met andere voorbereidingen want aanstaande vrijdag vertrek ik s’ avonds van Suriname weer naar Nederland (!) en zaterdagochtend betreed ik na een periode van negen maanden in Suriname  weer Nederlands grondgebied.

1.    Wees over niets bezorgd, maar vraag God wat u nodig hebt en dank hem in al uw gebeden. Filippenzen 4: 6

2.    Verheug u in de HERE; dan zal Hij erop toezien dat u alles krijgt wat u nodig hebt en waarnaar u verlangt. Psalm 37:4

3.    Wacht op de HEER, wees dapper en vastberaden, ja, wacht op de HEER. Psalmen 27:14

Misschien begeef jij je momenteel in een situatie waarin je een belangrijke keuze moet maken, dan zijn bovenstaande drie Bijbelteksten speciaal voor jou bedoeld.

Deze week wil ik alleen deze Bijbelteksten aan jullie meegeven, volgende week ben ik weer gesetteld in Nederland en zal ik weer een langere post schrijven.

Veel zegen en willen jullie bidden voor een goede reis voor mij naar Nederland?

Dank jullie wel!
Rob

Like deze blog!


Reacties

 1. Beste Rob

  WELKOM THUIS

  Gods zegen toegewenst,
  Kees

 2. Met heel goede herinneringen aan onze ontmoeting in het cybercafe aan de Stoelmansstraat en onze bespiegelingen over het geloof wens ik jou, Rob, succes met je volgende roeping, nu je terug bent in Nederland

 3. he rob een goede reis terug naar nederland. Heel hartelik dank voor je liefde en inzet voor het surinaams kind. God zegen

 4. Beste Rob,

  Ondanks dat Suriname een mooi land is en jij misschien wel graag nog een paar jaar daar was gebleven, zien we er toch wel vol verlangen naar uit dat je terugkomt, en ik wil ook vol verlangen uitzien naar de grote dingen die God door jou heen gaat doen.

  Groetjes,
  en weet dat je geboren bent in Zijn Vaderhand,
  Kees

 5. Beste Rob,
  Heel goede reis terug.
  Gods zegen en tot ziens
  Opa

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Andere blogs

Echte levenshelden in beeld

In mijn werk in de psychiatrie komt het voor dat cliënten met suicidale gedachten zichzelf geregeld proberen van het leven te beroven....

Als de twijfel toeslaat

In mijn blog van vorige week heb ik een gedeelte uit de Bijbel besproken waarbij God Elia naar de Israëlieten stuurt om...