1 miljoen euro in je voortuin verborgen.. ?! (1)

Vorige week heb ik je verteld wie je bent in Christus. Ik ben er van overtuigd dat wanneer je volledig geloofd dat je, in je geest, net zo bent als Jezus, je leven radicaal zal veranderen.

Met alleen geloven kom je er niet. Met een gedachte, ‘Oké, ik ben in mijn Geest net als Jezus. Wat gaaf, wat bijzonder!’ raakt je leven niet in een stroomversnelling van radicale vernieuwingen. Je zult deze nieuwe realiteit in je leven, als het ware, van binnenuit moeten vrijzetten. Laat het zaad van Gods Woord – bijvoorbeeld dit documentje van vorige week vrijdag – wortelen en grondvesten in je denken. Laat je doordrenken van wie je bent in Hem, van datgene wat er allemaal aanwezig is in je geest en wie Hij is voor jou.

Laat je domineren door de denkwijze van de Geest in plaats van het vlees, je vijf zintuigen.. Volgende week wil ik dieper ingaan op het vlees versus je vijf zintuigen. 

Wanneer Gods Woord zich stevig heeft genesteld in je denken zul je een proces tegemoet gaan van nieuwe inzichten, groei en volwassenheid. Vervolgens zullen er radicale veranderingen op je pad komen, terwijl je deze waarheid blijft geloven en de kracht van God vanuit je wederom geboren geest zult leren vrij zetten.

1 miljoen euro in je voortuin

Stel je voor, ik bel morgen aan bij je voordeur, nodig mijzelf uit op de koffie en maak een gezellig praatje met je. Terwijl je even helemaal jouw momentje grijpt en intens geniet  van je kopje koffie, kijk ik je plotsklaps strak in je ogen aan en vertel ik je dat er een miljoen euro in je voortuin ligt. Het is begraven, dus je kunt het niet zien, maar het ligt er wel degelijk. Met deze laatste woorden, bedank ik je voor de koffie en verlaat ik je huis weer via de voordeur.

Zaterdag lees je hoe ik deze overdenking zal besluiten.

Alvast een goed weekend allen,

Groetjes Rob

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *