Family Walking on Path

Tijd voor je gezin

Hallo Iedereen!

Mijn naam is Evelien en ik ben 16 jaar oud. Ik werd gevraagd om vandaag een post te schrijven en dat wil ik graag doen. Ik wil het hebben over dat het belangrijk is om tijd met je gezin te brengen. Bij mijzelf merk ik dat ik daar de laatste tijd niet genoeg de tijd voor genomen heb. Ik merkte dat het mijn ouders veel doet als ik even s ‘avonds beneden kwam zitten. Maar ik wou geen daar gehoor aannemen, ik was altijd “druk” boven op me kamertje bezig met MSN en drummen. Ik denk dat je dit voor jezelf wel in kunt vullen. Allemaal dingen die je eigenlijk ook wel later kunt doen. Thuis was voor mij meer een “hotel”. Ik at er en sliep er, verder was ik er niet echt aanwezig.

Ik wil jullie echt bemoedigen om gewoon vaker is bij je ouders en/of je broers en zussen te gaan zitten. Het versterkt de familie band. En het is eigenlijk best gezellig, als je het zelf ook wil. En ik denk ook dat het belangrijk is om samen met je gezin God te zoeken, en je echt als een gezin van God hoort te gedragen. Als ik eerlijk ben, is dit bij ons thuis nog niet altijd het geval, maar God leert ons nu hoe we dat wel kunnen doen. En hoe wil je dat doen als je geen tijd voor je gezin neemt?!

Wat ik hiemee wil zeggen is dat het belangrijk is om eens na te gaan of je wel genoeg tijd voor je gezin neemt, als je daar al geen tijd voor kunt nemen. Hoe moet dat dan met je andere familie of zelfs je vrienden?! Zorg voor je gezin!

Wie niet voor zijn eigen familieleden wil zorgen, als die hulp nodig hebben (in het bijzonder als ze tot zijn eigen gezin horen) mag zich geen christen noemen. Zo iemand is slechter dan een ongelovige. 1 Timotheüs 5,8

Ga hier mee aan de slag! Ik hoop dat jullie hier wat mee kunnen.

Gods Zegen!

Evelien

Like deze blog!


  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Andere blogs

  Grenzeloos verliefd

  Sinds een tijdje ben ik tot over mijn oren verliefd.  Op alle mogelijke manieren probeer ik de vrouw van mijn dromen duidelijk...

  Heb jij aandacht voor de ander?

  Afgelopen maandagavond stond ik op een treinperron bij Amsterdam Centraal. Zoals een veehandelaar bedachtzaam zijn vee uitzoekt, zo liet ik mijn weloverwogen...

  Zij gelooft, hij niet

  Vorige week kregen wij de suggestie van iemand om iets te schrijven over het hebben van een relatie met iemand die niet...