How Do You Know Someone Is “The One”?

Tegenwoordig zijn velen opzoek naar de 'ware'. Maar bestaat de 'ware' wel? En hoe weet je wie de 'ware' is? In deze video beantwoord Jefferson Bethke  vanuit zijn relatie met God de vraag ''hoe je weet of iemand de 'ware' is?'' Hij praat over dit vraagstuk op een heel relaxte wijze.

Laat je inspireren en sta open voor wellicht een geheel andere kijk op relaties

De waarheid is dat het niet om het vinden van de 'ware' gaat, maar om jezelf voor te bereiden om de 'ware' te zijn. Haal je identiteit niet uit de gene met wie je een relatie hebt, focus je op je relatie met God en haal alleen je waarde en identiteit uit je relatie met God en wie jij bent in Hem.

Als je gaat geloven dat God je vrijheid heeft gegeven om te kiezen wie je wilt, mits je beiden dicht bij God leeft, dan sta je ook veel meer open om nieuwe mensen te leren kennen en kan de druk ervan om de perfecte man of vrouw tegen te komen.

Denk er eens over na en probeer ervoor open te staan om niet met je verlanglijstje iedere mogelijk toekomstige man of vrouw af te strepen die niet aan je ideaalbeeld voldoet. Begin om jezelf voor te bereiden om de 'ware' te worden voor de ander. P.s.: Vergeet niet de video even te bekijken, laat je inspireren 🙂

Goede week,

Rob

Reacties

  1. Zeer behulpzaam filmpje, thanks!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *