Shockwave & Opendoors

Een goede vriendin die nu in Sydney zit heeft mij gevraagd om een gebedsavond op te zetten voor Shockwave. Ik heb informatie over Shockwave opgezocht, en het lijkt mij super vet om dit te gaan organiseren met Mark en Victor. Gebed is immers krachtig en mist zijn uitwerking niet.

SHOCKWAVE is een jongereninitiatief van Opendoors Op de hele wereld gaan jongeren bidden voor de vervolgde kerk. Ook wij gaan bidden voor de vervolgde christenen, Bid jij mee?!

 

De 35 landen waar christenen het meest worden vervolgd zijn Moslimlanden. Daarom ligt de focus tijdens SHOCKWAVE 2007 op de Moslimwereld. Ons gebed maakt een verschil voor de christenen die leven in moeilijke omstandigheden, amen?!

Want het gebed van een rechtvaardige is krachtig en mist zijn uitwerking niet. Jak. 5:16

Vrijdag avond organiseren we een Shockwave in onze schuur in Zwolle. Rond half acht zullen we nog even socializen en om acht uur gaan we van start. Het beloofd een spetterende avond te worden met zang en gebed. Voel jij je aangesproken om te gaan bidden voor de vervolgde christen? Bid dan met ons mee vrijdag 2 maart vanaf 19.30 tot 21.30.

Of organiseer zelf een gebedsgroep in je eigen omgeving. Op de site van Opendoors kun je een informatiepakket download; https://www.odshockwave.org/downloads Zou je graag meer informatie over Shockwave willen of heb je praktische vragen over de Shockwave die we in Zwolle gaan organiseren? laat dan een reactie achter. Wij zullen zo snel mogelijk reageren!

Vriendelijke groeten en Gods zegen,
Rob

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *