Jij bent al gezegend!

“Man, we hebben al deze zegeningen en in plaats van de zegen te geloven, vrij te laten komen en te activeren, bidden we gewoon: ‘Alstublieft God, zegen mij’. God heeft je al gezegend met alle geestelijke zegeningen! Stop met vragen wat Hij allang heeft gedaan, vind uit wat die zegeningen zijn,geloof het en ga er naar handelen! ‘O God, alstublieft, maak me voorspoedig.’ Hij zegt dat Hij je al voorspoedig heeft gemaakt. Jezus werd arm zodat jij door zijn armoede rijk gemaakt zou worden. Stop ermee God te vragen om je te zegenen en vind de antwoorden dat Hij het al gedaan heeft! Geloof het. Stop met bidden voor opwekking. Hij heeft al opwekking bevolen, Hij heeft het in jou zelf gestopt. Ga erop uit en laat het gebeuren!” * Andrew Wommack – uit de module ontvangen van God.

We zijn al gezegend, we moeten alleen nog de zegen activeren in ons. Ga gewoon leven vanuit een gezegende mentaliteit. Jij hebt invloed op anderen. Jij hebt invloed op de omgeving. Waarschijnlijk kom je maandelijks in contact met/ in de buurt van meer dan 250 mensen. Jij bent een licht op de berg, een zoutend zout. Jij bent gezegend en jij kunt ze bedienen. Ik hoop oprecht dat je gewoon echt gaat begrijpen dat je gezegend bent en dat gaat activeren, je denken daarin gaat vernieuwen en gaan leven vanuit de mentaliteit dat je al gezegend bent. Veel mensen hebben een geheel andere mentaliteit. ‘Ja, maar ik ben gewoon een nul. Ik heb geen.. Wie ben ik?’ Nou, jij in jezelf bent niemand, maar jij bent niet in jezelf. Jij bent in Christus en daar moet je ook niet uitkomen. Christus is in jou en je moet daarnaar gaan handelen. Jij bent al gezegend. Jij hebt dezelfde kracht wardoor Jezus uit de dood is opgewekt, levend binnenin jou! Vandaag krijg je kansen dat je die kracht kunt gebruiken. Misschien kun je iemand bemoedigen of aanmoedigen. Bidden voor iemand die ziek is of last heeft van een kwaaltje. Feit is, dat jij bent gezegend met alle geestelijke zegeningen en een zegen mag zijn voor anderen. Jij maakt verschil!

Over twee weken is mijn Charis Bible College alweer afgelopen. Veel inspiratie heb ik afgelopen jaar uit dit onderwijs gehaald. Vandaag wil ik deze overdenking ook besluiten met een gedeelte van Andrew Wommack uit de module ‘Ontvangen van God’

“Begin te beseffen dat je gezegend bent met alle geestelijke zegeningen in de gehemelse gewesten door Christus. Begin nou te handelen als een gezegend persoon. Begin te handelen als een gezegende man of vrouw. Ga erop uit en wees een zegen voor iemand. Ga uit en zet de kracht van God vrij. Zorg dat je deze houding krijgt. Als jij jezelf echt zou zien als een gezegende van God, echt deze ‘mindset’ zou krijgen, dan garandeer ik je dat vele van Julie moeten veranderen.”

Een goede week nog, gezegende!

Groeten Rob

Reacties

  1. Het gaat veel over mensen en erg weinig over de Gezegende.

    Vervang een aantal woorden en je hebt een standaard ‘motivational training program’. Net als in iedere andere boodschap die wordt verkondigd klinkt ook hier de gerichtheid in door. Om wie gaat het in dit stuk? Wie staat er centraal?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *