Je bent vergeven van iedere zonde ! (2)

God is genadig. Zijn goedheid duurt voor eeuwig. Jij kunt ten alle tijd vrijmoedig tot God komen. Als je wedergeboren bent, spijt hebt van wat je hebt gedaan, een verlangen hebt om God beter te leren kennen, dan is de Heilige Geest nog steeds met je aan de gang. Net als Paulus ben je volledig vergeven van al je zonden –  verleden – heden en toekomst.

Hebreeen 4:16; Laten wij daarom met vrijmoedigheid toegaan tot de troon der genade, opdat wij barmhartigheid ontvangen en genade vinden om hulp te verkrijgen te gelegener tijd.

Je kunt nog steeds vrijmoedig in de tegenwoordigheid van God je Vader komen en van Hem ontvangen, omdat je geest niets heeft verloren van de positie om recht tegenover Hem te kunnen  staan!

Adam en Eva konden nog geen aanspraak maken op hun nieuwe identiteit, het offer, de dood en opstanding van Jezus Christus was nog niet voltrokken. Voor jou en mij geld dat wel. Blijf daarom niet wachten om voor Hem te komen. Totdat je denkt dat je 'alles' weer op een rijtje hebt. Je kan vrijmoedig tot de Heer naderen en genade ontvangen om geholpen te worden. als je alles weer verpest hebt.

'Als je door te zondigen je behoud zou kunnen kwijtraken, dan zou de enige manier om in de hemel te komen zijn: direct na de wedergeboorte te te sterven.'

In de komende weken blijf ik verder en dieper ingaan op het onderwijs van Andrew Wommack, over Geest, Ziel en Lichaam. Volgende week wil ik verder gaan met het onderwerp; 'kleine en grote zonden' en zal ik dieper op de wet ingaan. Mijn Excuses dat ik deze week niet verder ben ingegaan op het onderwerp; 'je vijf zintuigen versus het vlees'. Deze hebben jullie ook nog tegoed..

Wat vinden jullie eigenlijk van mijn blogs van de afgelopen weken?

Een goed weekend!

Rob

Reacties

 1. Hoi Rob.

  Graag zie ik je blog `je vijf zintuigen versus het vlees` tegemoet, graag lezen.

  Zeer zinvolle blogs idd.

  Jacco.

 2. Hoi Jacco,

  Ik zal hier vrijdag een blog over schrijven.. Goed dat je het zegt 🙂

 3. Perfechtid

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *