Grayscale of Photo of Man

Ontdek de kracht van straatevangelisatie

Hallo beste lezers. Ik ben Klaas 52 jaar en ben gelukkig getrouwd met Anja. Samen hebben we 3 kinderen .Wat ik heel graag door wil geven is, dat ik geloof in de Here Jezus. Als mijn persoonlijke Verlosser en dat ik ook helemaal gebruikt wil worden zo als Hij dat bedoeld heeft.

Zijn wil in jou…

Sinds 1995 ben ik betrokken bij de jeugd. Eerst bij houseparty’s, straatevangelisatie en toen jeugdleider in de VEZ (Vrije Evangelisatie Zwolle) . Wat nog steeds naar al die jaren mijn hart heeft.

Ik wil zó graag de jongeren laten zien hoe belangrijk het is om in de Here Jezus te gaan geloven in en buiten de gemeente. Hen te helpen om de relatie met de Here Jezus optimaal te benutten. Dat ze zo dicht bij God willen leven, zodat de Almachtige helemaal met hen tot Zijn doel kan komen. Daarbij is gebed het aller machtigste wapen. Daarom zijn gebedskoppels binnen de jeugd van de kerk ook zo enorm belangrijk. (Iemand die met je lacht en met je huilt en met je bidt en niet over je roddelt).

 

Vorm jij al een gebedskoppel? Ga opzoek!

Ik merk ook in alle nederigheid hoe ik een voorbeeld voor de jongeren mag zijn, o.a. in evangelisatie. We merken dat ook op de donderdagavond (straatevangelisatie…)hoe enthousiast jongeren reageren als ze de straat op gaan. Ik wil een ieder die dit leest uitnodigen om een keer mee te gaan evangeliseren in de stad Zwolle. En ontdek zelf of dit Gods plan is met jou, zo niet ga dan op zoek wat God wel met jou van plan is.

 

Zit jij nu op de juiste plek?

(Wil jij mee evangeliseren in de stad Zwolle op de donderdag avond, dan kun je hieronder reageren.)

Groeten Klaas

Like deze blog!


Reacties

  1. Hi Klaas! Nou het is echt family Pierik aan het bloggen… Hahah… Heel goed!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Andere blogs

If you give a litle love..

Afgelopen week kwam ik een filmpje tegen wat op Facebook meerdere malen opdook bij christenen en niet christenen. De bijbeltekst die aan...

Verander jij de wereld?

Morgen is het Hemelvaartsdag. Dat betekent dat nu ongeveer 2000 jaar geleden Jezus de discipelen voorbereidde op het feit dat Hij naar...

The Gospel In Five Minutes

In de afgelopen week hebben we pasen gevierd. Ik kan je in deze blog het evangelie vertellen en je zult er wellicht...