Het goede nieuws uitgelegd in een toffe video

Soms is het goed om voor jezelf even opnieuw te beseffen waarin je gelooft. Toen ik keek naar onderstaand filmpje [4:08 min] werd ik enthousiast over het leven wat ik mag leiden. Hoe bijzonder relaxed een leven met Jezus Christus is en hoe gezegend we eigenlijk zijn.  Wat een machtig geschenk dat Jezus dit meesterwerk van God de Vader wilde uitvoeren voor een gehele mensheid. 

Als extra bemoediging onderstaand woord van Small Straws in a Soft Wind, Marsha Burns:

25 januari 2013:

“Kom naar Me toe en blijf dicht bij Mij”, zegt de HERE. “Vernieuw in jouw hart je toewijding aan Mij en vervul die toewijding door jouw intenties zuiver te houden. Houd ijverig de wacht en overwin verleidingen die erop gericht zijn om jou van je koers af te brengen. Dit zijn voorwaar gevaarlijke tijden, maar Ik heb jou speciaal met het oog op deze tijd uitgekozen om in waarheid en gerechtigheid te leven.” “Jij bent van Mij, genoemd bij Mijn Naam.”

“Maar u bent een uitverkoren geslacht, een koninklijk priesterschap, een heilig volk, een volk dat God Zich tot Zijn eigendom maakte; opdat u de deugden zou verkondigen van Hem Die u uit de duisternis geroepen heeft tot Zijn wonderbaar licht, u, die voorheen geen volk was, maar nu Gods volk bent; u, die zonder ontferming was, maar nu in ontferming aangenomen bent.” (1 Petrus 2:9-10, HSV)

Volgende week heb ik een  ‘Peptalk’ voor jullie in petto met een motiverende videoclip. Dan resteert mij te zeggen.. Een goed weekend alvast  en tot volgende week,

Rob

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *