Het geheim voor grandioze seks !

Ik kan niet zo sprekend een overdenking schrijven over seksualiteit als David Sorensen dat kan. Daarom wil ik jullie bemoedigen met een overdenking van hem. Deze overdenking kun je overigens ook vinden op de website Real-Life.

Het geheim van grandioze seks ligt niet in allerlei acrobatische standjes, waardoor je probeert nog meer lichamelijke extase te bereiken. De essentie van wie je bent, ligt niet in je lichaam. Je bent veel meer dan een biologische machine, die door aanraking van bepaalde onderdelen een orgasme kan bereiken. Je bent zoveel meer.

Je vreugde, je verdriet, je dromen en je passies worden bepaald door je innerlijk: je hart! Het is je hart dat kan verlangen naar een geliefde. En het is je hart dat gloeiend jaloers kan zijn op een ander, die met jouw droomliefde onder de lakens duikt. Daarom is het ook je hart dat verschrikkelijk gebroken kan zijn… en het is je hart dat zo vertrapt kan worden, dat je in een depressie terecht komt. Het is ook in je hart dat jij je erg eenzaam kunt voelen, terwijl je seks hebt met de zoveelste partner. Je hart is je levensbron

De Bijbel zegt dat we ons hart boven alles moeten beschermen, omdat het onze levensbron is.

In onze wereld zijn veel mensen deze basis van het leven verloren. Daarom vinden we geen bevrediging meer voor ons innerlijk. Alles is te oppervlakkig. En om mee te kunnen draaien, moeten we meedoen aan het ‘circus’ van oppervlakkigheid. Het gevolg is dat velen zich overgeven aan seks, omdat ze een diepe leegte proberen te vullen. Je hart roept om liefde Maar de leegte in je hart kan niet worden gevuld door een lichamelijke ervaring.

De nood die ieder mens op aarde het meest ervaart, is een intens verlangen naar liefde. Liefde die je aanvaardt zoals je bent. Liefde die je geborgenheid geeft. Liefde die je de zekerheid geeft dat je er helemaal bij hoort, dat je niets hoeft te doen om jezelf te bewijzen. Liefde die geeft om je noden en in alles voor je wil voorzien.

Dat is waar we allemaal, diep in ons hart, het meest naar hunkeren. Liefde is de reden van ons bestaan.

Daarom zingt, praat, schrijft en droomt iedereen erover. Luister naar de radio, kijk naar films, lees boeken en leef gewoon je leven… en je zult het overal horen, zien, lezen, voelen dat de mens geboren is voor liefde.

Hoe komt het, denk je, dat er zoveel zelfmoorden zijn, dat de psychiatrische ziekenhuizen uitpuilen en dat depressie de meest voorkomende kwaal is? Wat is de reden voor de vele oorlogen, de seksuele vernederingen die zoveel jonge meisjes moeten ondergaan door vaders en familieleden, en de eenzaamheid die onze maatschappij kenmerkt? Hoe komt het dat er zoveel ellende, verdriet en pijn is, op onze mooie blauwe planeet?

Het komt omdat we allemaal een reusachtig tekort aan liefde hebben. Je mag heel de wereld afreizen. Bouw je eigen ruimteschip, en doorzoek miljoenen jaren lang de verste uithoeken van het heelal. Graaf een tunnel en doorzoek alle diepten van de aarde. Je zult niets vinden wat je werkelijk gelukkig kan maken.

Vrij met alle mooie jongens of meisjes die je in je bed kunt krijgen, bevredig jezelf bij de meest perverse of sensuele websites over seks. Je zult veel kicks ervaren, je zult heel wat opwinding voelen, er zal heel wat vuur door je lichaam stromen. Maar echt, blijvend geluk zul je nooit vinden. Het enige wat je echt gelukkig kan maken is liefde. Je komt voort uit Liefde. Hoe komt dat? Omdat je zo gemaakt bent. Je bent geschapen door Iemand die zelf liefde is: God…

God is een woord waarbij veel mensen negatieve gevoelens en vooroordelen krijgen, omdat ze een totaal verkeerd beeld van God hebben. Daarom zal ik het woord God hier en daar vervangen door het woord Liefde. Want de Bijbel zegt dat God echte, pure liefde is. Alle echte liefde komt van hem voort. Buiten God om is er geen zuivere liefde. Wel veel nep. Maar het echte komt van hem.

Omdat God liefde is, heeft hij ons liefde gegeven als de grootste behoefte in ons leven. Liefde is veel krachtiger en belangrijker dan seks. Daarom is liefde ook de sleutel tot echt goede seks. Seks zonder liefde is leeg en brengt geen echt geluk. Liefde is de bron. Maar niet zomaar liefde… Het is de liefde die God je geeft, die sterk genoeg is, die blijvend genoeg is, om je relatie en je seksleven zo te beïnvloeden dat het echt vreugde teweegbrengt.

Liefde is de sleutel

Hoe kun je dus seks ervaren die je echt gelukkig maakt? Door liefde, die God je geeft in je hart. Dat is het belangrijkste. Liefde is groter en belangrijker dan lichamelijke sensaties. Er valt echter nog veel meer over te zeggen. Gebaseerd op wat je net gelezen hebt, zal ik je uitgebreider advies geven, dat je zal helpen.. Meer weten? Klik hier voor vijf principes voor een gelukkig seksleven

Goed weekend!

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *