Streef je dromen na

Streef je dromen na is iets wat ik vaak heb gehoord. Maar heb ik eigenlijk dromen die ik wil nastreven. Of beter gezegd heb ik uberhaupt dromen… De laatste twee jaar heb ik een droom ontwikkeld.

Ik zie mij wel als een evangelist die ergens in een arm landje mensen verteld over Gods liefde, en hoe super het is om met God te leven… God is genadig. Deze droom lijkt onmogelijk, alleen al omdat ik niet echt gemakkelijk spreek. ( hoewel dit steeds beter gaat ) dus wie weet is God me wel aan het voorbereiden.

Wat ik jullie graag wil zeggen is dat ik mij graag wil aansluiten bij al die mensen die zeiden: “ Streef je dromen na” Een poosje terug sprak ik een meisje die mij vertelde dat ze onze weblog zo bijzonder vond. Hierop vroeg  ik haar of zij ook dromen heeft die ze nastreeft. Ze vertelde mij dat het haar geweldig leek om te bidden voor de zieken, dat ze zelf ook ziek is en dat ze zich daarom des te beter in de zieken kon verplaatsen.

Ik vind het een prachtdroom. Hoe zou het zijn als we allen onze dromen zouden nastreven. De beste dromen zijn nog de dromen die onmogelijk lijken. Juist daarin kan God het onmogelijke mogelijk maken. Stel jij loopt al jaren met een droom, en jij bent die persoon die zo graag voor zieken zou willen bidden. Come on! Streef je droom na en zet die stap in geloof. Ik bedoel wat heb je te verliezen? Sommige vrienden van mij zullen deze bijbeltekst vast en zeker herkennen, maar ik wil hem jullie toch graag meegeven.

Dus wanneer jij eenmaal die ene stap zet in geloof om je droom te verwezenlijken. Dan zal God die in jou dit goede werk is begonnen dit tot het einde toe voorzetten. Tot op de dag van Christus Jezus.

Dat is een mooie belofte toch broeders en zusters!

Greetz Rob

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *