A Lifestyle of Worship

Sommigen van jullie kennen Jesus Culture en zijn er misschien, net als ik, afgelopen dinsdag bij het worship concert geweest. Ik heb hier buitengewoon genoten van Gods aanwezigheid en heb de longen uit mijn lijf gezongen.. Fantastisch!

Op een gegeven moment vertelde Kim Walker, dat de essentie van worship niet ligt bij de goede muziek, de mooie licht effecten of de goede teksten. Het gaat om onze connectie met God.. Dat is worship, . De rest zijn expressies van Worship. In onderstaande video, gaat ze daar verder op in en worden belangrijke sleutels aangereikt.

Kim Walker heeft eens een korte overdenking gegeven over een levensstijl van Worship en vandaag wil ik jullie aanmoedigen om deze overdenking te beluisteren. Het duurt 8.48 minuten, maar het is zeker de moeite waard. Probeer er nog eens aan te denken als je zondag weer in een kerk zit 🙂

Een bekende songwriter zei eens: ‘Weet je wat het geheim is van aanbidding? Dat je God aanbid in je omstandigheden. God aanbidden in je ziekte, in je pijn, in je stres, in je tekortkoming, in je onzekerheid. Elke keer als je aanbid.’ Ook hier wordt weer die connectie met God aangehaald.

Lukt het jou om altijd die connectie met God te behouden, Hem te aanbidden, ook als de omstandigheden er niet naar zijn?

Gods zegen in alle opzichten, ook in je gezondheid!

En een goed weekend,
Rob

Like deze blog!


Reacties

 1. Helaas ben ik niet zo goed in engels en moet ik zeggen dat ik er niet veel van begrijp 🙁
  Heeft iemand een korte samenvatting in het nederlands? 🙂

 2. Hoi Bonzo,

  Kort samengevat gaat het over aanbidding als levensstijl om een diepere relatie met God te krijgen. Ook willen wij vaak antwoorden van God op onze vragen maar die krijgen wij niet altijd. Wel kunnen we ons meer en meer toewijden aan God zodat wij meer van Hem gaan ervaren in ons leven.

  Zelf denk ik dat onderwijs vanuit de Bijbel en gebed ook erg belangrijk zijn om God beter te leren kennen, en je hoeft het volgens mij ook niet altijd te ervaren. Het is een kwestie van geloof, vertrouwen en toewijding.

  Groet en met de vrede van onze Heiland,
  Jacqueline

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Andere blogs

Mijn liefde voor muziek

Mijn naam is Maarten. Mij is door één van de gebedsbroeders gevraagd of ik een gast-blog wil schrijven over mijn liefde voor...