Tell-a-friend

Beste bezoekers, Misschien lees je wel eens een post waar je enorm enthousiast over bent, of je komt een post tegen waarvan je weet dat een bekende van je er veel aan zou kunnen hebben. Het liefst zou je de tekst uit de post kopieren en het willen doorsturen naar de ander.

Vanaf vandaag heeft de website Gebedsbroeders.nl er een nieuwe functie bij gekregen. Bij iedere post staat onderaan het kopje; 'tell-a-friend', wanneer je hier op klikt kun je de desbetreffende post doorsturen naar iemand. Als je wilt kun je er ook een berichtje bij sturen.

De email die de ander ontvangt ziet er als volgende uit;

Hallo Rob,

Ronald wil je op de hoogte brengen van de post Stelling week 37 op de website gebedsbroeders.nl.
Het volgende persoonlijke bericht heeft Ronald voor je achtergelaten:
Hooi maat, wat vind jij van deze stelling. toen ik hem las vond ik hem wel sterk, hoop dat je er wat aan hebt.. en ben benieuwd naar jouw mening.. Groetjes Ronald

Maar ook staat er rechts onder op de website een kopje "Tell-a-friend". Als je hierop klikt kun je de gehele website als aanrader mailen naar iemand 🙂

Wij willen jullie aanmoedigen om deze functie eens uit te proberen. En misschien kennen jullie wel iemand die nog nooit op gebedsbroeders.nl is geweest en die misschien wel baat heeft bij deze website.

Het gebedsbroedersteam.

Reacties

  1. Jaahs, ik ben ook ontzettend enthousiast over deze nieuwe functie op de website. Vind het wel leuk om op deze manier af en toe een goede vriend op de hoogte te stellen van een post.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *