Studiekeuze

Ik heb erg lang nagedacht over wat ik nu eigenlijk wil in de toekomst met mijn leven, qua werk. Waar zou ik graag willen werken, en wat zou ik uberhaupt graag later willen doen.

Ongeveer drie jaar geleden ben ik begonnen met mijn opleiding SPW. (Sociaal Pedagogisch Werk). Ik had in eerste instantie niet gekozen voor deze opleiding. Ik ben best een beetje handig met computers en wilde graag mijn pa achterna. De ICT buisness in en veel geld verdienen. Toch kwam ik er later achter dat God een ander plan met mijn hand. Ik besefte dat ik mijn hart achterna moest gaan. Een opleiding die ik werkelijk leuk vond. Door te kijken naar mijn kwaliteiten ben ik uitgekomen bij SPW.

Nu drie jaar later sta ik op het punt om mijn opleiding af te ronden.

Ik ben niet bepaald een vloeiende spreker, en ben mijzelf vaak tegengekomen gedurende de opleiding. Het is voornamelijk lastig met presentaties. Toch heb ik altijd een doel voor ogen gehouden. Ik wil graag iets beteken voor jongeren aan de rand van de maatschappij. Ik wil ze helpen om weer te belanden op het rechte pad, en wil er voor ze zijn.

Nu sta ik op het punt op weer een nieuwe opleiding te gaan volgen. MWD (Maatschappelijk werk & Dienstverlening) Ik geloof dat God mij op deze plek heeft gezet. En ik heb er zelf ook weer erg veel zin. Ook al weet ik dat dit jaar nog moeilijker gaat worden, en ik mijzelf nog vaker ga tegenkomen.

Heb jij al een duidelijk studiekeuze voor ogen?

Geef alles waar je mee worstelt, zelfs je studiekeuze over aan God. Hij zal je helpen! Leg al je twijfels en zorgen in God handen, Dit is misschien heel makkelijk gezegd. En in de theorie is het ook verdaaid simpel, maar in de praktijk is het lastiger. Toch mogen we proberen volledig om God te vertrouwen en ons te verheugen in de HERE;

Psalm 37: 4-5 (Het Boek)Verheug u in de HERE; dan zal Hij erop toezien dat u alles krijgt wat u nodig hebt en waarnaar u verlangt. Vertel alles wat u bezighoudt aan de HERE en vertrouw Hem. Hij zal in alles voor u zorgen.

Groeten, Rob

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *