Stelling week 6

De stelling van deze week luidt:

Als je weet dat God iets afkeurt of verbiedt en je het dan toch doet – bewust, uit vrije wil, dan is er geen vergeving. TENZIJ…, tenzij we daarna tot inkeer komen en dat ook belijden..

Het is een stelling die bij jou misschien wel vraagt om een opmerking/toevoeging of reactie. Hier is de gelegenheid om te reageren om deze stelling

Wij wensen jou een fijne week toe, geniet ervan!

Mark W, Mark B en Rob  (vanuit Paramaribo)

Reacties

  1. In de maand januari en half februari hebben we gemiddeld 210 unieke bezoekers (ip-adressen) per dag gehad.

    Zegen, Rob

  2. ik ben eigeslijk wel benieuwd naar de bezoeker aantallen. Is dit aantal 140 een beetje representatief? Ik heb Andries Knevel op mijn hart om voor te bidden, voor bescherming. Hij heeft het nodig om te worden gedragen op gebed. Ik vind het zelf erg moeilijk om me ertoe te zetten, maar zal het ook proberen. en hey, het woord dat ik moet typen is ´gebed´.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *