Stelling van week 38

De stelling van week 38 luidt als volgt: Lijkt het jouw leuk om aanwezig te zijn op de gebedsbroeders meeting?

Gebedsbroeders.nl bestaat iets langer dan anderhalf jaar. Geregeld reageren er bezoekers op onze posts en velen bezoekers bekijken wekelijks de website. Om elkaar wat beter te leren kennen, hebben we het voorstel aan alle bezoekers om binnenkort een gebedsbroeders meeting te organiseren. Het zal een ongedwongen middag worden waarop we op een ontspannen wijze elkaar beter zullen gaan leren kennen. Er is alle ruimte om rustig een praatje met een andere bezoeker te maken of met een (de) schrijver(s) van gebedsbroeders.nl Er geld dus geen vast programma!

Als je een vraag hebt of opmerking wat betrekking heeft op deze stelling, dan kan je een reactie plaatsen op deze post. Voel je vrij, want we stellen je reactie zeer op prijs!

Groetjes en een fijne week toegewenst!

Groetjes Rob

Reacties

  1. Ja hoor, een gebedsbroeders bijeenkomst, is zeker wel een goede ontmoeting zeker als het over uitwisseling gaat. Want ook denk ik dat niet alleen jongeren deze vorm van onderwijzing of ervaringen delen interessant vinden (via een weblog) maar ook anderen er een stukje wijsheid in zien, zeker ook omdat je als je ouder wordt, de een is jong de ander nog jonger en de derde iets ouder, dat je ziet dat zelfs als je 5 tot 10 jaar ouder bent, er al min of meer cultuurverschillen zijn. De jeugd van gisteren (10 – 20 jaar geleden) praat en doet heel anders met betrekking tot communicatie dan de jeugd van vandaag. Immers weblogs en hyves en andere middelen waren er toen niet. Kijken we nog verder terug, waren de oudjes aan het klaverjassen of het bridgen. Iets wat vandaag ondenkbaar? zou zijn.

    Zo kunnen we bruggen slaan door iedereen te betrekken bij de nieuwe middelen, niet alleen de jeugd die het net zo goed weet als de ouderen, maar ook de ouderen die zich soms in moderne zin een beetje achterop gekomen voelt. En dan is het juist goed om de hand naar achteren te brengen, en iedereen mee naar voren te brengen. Immers, de dag van vandaag, is ook voor de mens van gisteren nog een prachtige belevenis als we met elkaar onze handen ineen slaan en elkaars talenten gebruiken.
    In het kort, ik doe graag mee met zo’n ontmoeting. Alleen de plaats kan belangrijk zijn, want 3 uur reizen zal mij vrij ver zijn. (Al wordt er wel gezegd dat je voor het geloof alles over moet hebben
    )

  2. Lijkt me voor iedere bezoeker – zoals Bastiaan zegt, jong, oud of wie dan ook – een interessante bijeenkomst.

    Maar er zal toch wel al enig idee zijn over een bepaalde vastigheid over zo’n meeting (al is er dan geen vaststaand programma), zoals plek, duur, evt. invulling?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *