Stelling van week 24

Beste bezoekers van Gebedsbroeders.nl, Vanaf deze week plaatsen we iedere week een stelling op gebedsbroeders.nl. Met behulp van deze post mag je als je wilt reageren op de stelling. We wensen jullie alle goeds toe en geniet van deze zonnige week 24!

De stelling luidt als volgt;

Ga, verkondig, genees en bevrijd. Een opdracht voor iedere christen.

Groetjes!

PS. Vergeet niet te stemmen.

Reacties

 1. Bevrijden is een beetje een evangelisch woord geworden voor mensen vrij maken. Dan moeten we niet direct alleen maar denken aan demonen uitdrijven en weet ik wat… Wanneer je mensen leert dat God alle macht heeft en voor hen zorgt, zullen ze ook ontdekken dat ze bijv. niet meer bang hoeven zijn voor nieuwe situaties. Dan worden mensen toch ook vrij? En als God de belangrijkste voor hen wordt zullen ze bijv. minder afhankelijk van geld worden. Dan worden mensen ook vrij.. En dit kunnen toch alle christenen vertellen/voorleven/doen?

 2. Ik ben het met Jenny eens! Iedereen heeft zijn eigen specialiteiten en kan op zijn manier gebruikt worden. Je moet er natuurlijk wel voor open staan en gehoorzamen inderdaad;)!

  Groetjesss

 3. Daar kan ik ‘Amen’ op zeggen.
  Met als niet onbelangrijke toevoeging dat wij niet moeten en kunnen genezen en bevrijden, maar beschikbaar en gehoorzaam moeten zijn voor hetgeen God door ons heen wil doen.

  Groet, Jarik

 4. Ik heb toch oneens gestemd. Ik zelf wil het wel echt heel graag, maar ik denk niet dat iedereen mensen moet bevrijden. zo van anders ben je geen goede christen…k kom zelf nu steeds meer in aanraking met mensen van gereformeerde afkomst zeg maar en zij kijken hier anders tegen aan. Ik vind dan niet dat ik kan gaan zeggen van ja maar iedereen moet genezen en bevrijden. God wilt door iedereen werken, door iedereen op Zijn eigen speciale manier die bij mensen past…

 5. Ik denk het wel! Maar het ‘gaan’ betekend niet dat iedereen naar het buitenland moet gaan. Ook in je eigen kleine groepje kun je gaan en verkondingen 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *