Het gebedsbroedersteam

Beste bezoekers,

Gebedsbroeders ondergaat een fantastische groei, inmiddels komen we dicht in de buurt van de 50 bezoekers per dag. We hopen dat iedereen nog steeds met veel plezier iedere dag onze website bekijkt.
De nieuwe website van gebedsbroeders komt in zicht. We kunnen nog geen precieze datum noemen maar we verwachten dat ze over drie weken een heel eind zijn. Nog even afwachten dus.

Mark en Victor zijn momenteel op vakantie, in het zonnige Luxemburg(Victor) en het warme Frankrijk(Mark)

We hebben besloten wegens alle vakanties om tot 1 september drie posts per week te schrijven. Dit betekent dat er een post wordt geplaatst op Maandag, Woensdag & Vrijdag op de zondag blijft de gastblogger uiteraard.

Zoals sommige van jullie misschien wel weten gaat Mark in september naar heidebeek. Hij gaat daar voor zes maanden een DTS (Discipleship Training School) volgen, zie de website voor meer informatie over wat een DTS precies inhoud; https://www.ywam.nl/heidebeek/dtc/

Na een overleg in het Gebedsbroedersteam hebben we besloten om op zoek te gaan naar een vervangende Gebedsbroeder die ons team wilde komen versterken voor zes maanden.

Jarik is een vrolijke jongen van 19 jaar met een grote passie voor God. Hij heeft het afgelopen jaar op de EH (Evangelische Hogeschool) een basisjaar gevolgd, zie de website voor meer informatie; https://www.eh.nl/
Hij wilt graag de uitdaging aangaan om dagelijks een stukje te schrijven wat de bezoekers boeit, onderwijst, wakker schud bemoedigd. Jarik zal per 1 september Mark B. vervangen voor zes maanden. Na deze periode zal Mark het weer overnemen van Jarik.

Momenteel zijn Mark en Victor op vakantie voor drie weken. Jarik zal het nu de taak van mark op zich nemen voor drie weken. Zo kan hij alvast wat van zich laten horen, en kunnen jullie alvast een beetje kennis met hem maken. Hij zal zich morgen in een post voorstellen en zal dan direct zijn eerste post schrijven. Wanneer Mark weer terug is in Nederland zal Mark het weer overnemen van Jarik.

Ik hoop dat het voor iedereen bij deze duidelijk is wat er gebeuren gaat de komende maanden.
Wanneer er nog vragen zijn is er gelegenheid om die te stellen via deze post.

Een fijne vakantie toegewenst & Gods Zegen,
Het Gebedsbroedersteam

Reacties

  1. – mijn ex en een redelijk aantal mensen dat ik ken, waaronder mijn exzwager, heeft de EH gedaan. Prima schooltje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *