Goede gesprekken…

Wat is het toch belangrijk om goede gesprekken te hebben.
Goede gesprekken om zelf scherp te blijven, en jezelf te blijven vernieuwen.
Ik vind het belangrijk om mijn zaag scherp te houden. Dagelijks stille tijd met God te hebben, goede gesprekken te hebben met medechristenen en mij zelf te blijven verdiepen in vraagstukken.

De laatste tijd houd ik mij erg bezig met het geven van tienden, en zijn wij deel van Gods leger. Ik wil graag deze twee vraagstukken later een keer met jullie behandelen. Over hoe ik bij deze twee vraagstukken ben beland, en wat mijn mening hierover is, en hoe de bijbel hier over spreekt.
Als je het op je hart bent mag je een reactie plaatsen op deze blog over hoe jij er over denkt.
Ik vind het erg belangrijk dat ik mij zelf blijf vernieuwen, omdat we hierdoor mogen groeien in ons geloof.
Vanavond ben ik met Victor naar Eveline geweest. Zij hield haar afscheidsparty/ verjaardag en wij kwamen natuurlijk langs.
Ik heb er erg goede gesprekken gehad. Deze avond heb ik met drie jongens gepraat. Met alle drie apart. Ik heb deze gesprekken als drie gezegende gesprekken ervaren. Met alle drie heb ik over andere onderwerpen gepraat. Met twee jongens over mijn twee vraagstukken die mij bezig houden. En met een andere jongen over een concept. God is goed werk aan het doen in deze jongens. Ieders is op zijn eigen manier een aanstekelijk christen.

Morgen ga ik met mijn twee gebedsbroeders naar de nationale gebedsdag in Zwolle. We gaan dan helpen bij de kindergebedsdag.
Alle leiders leiden een groepje met vier tot zes kinderen in de leeftijd van 4 tot 12 jaar.
Laten we hopen dat God grote dingen gaat doen, en dat ook deze jonge kinderen zullen worden bemoedigd. Dat God ons mag gaan gebruiken hierin. Morgen zijn we de gehele dag niet aanwezig in verband met de kindergebedsdag en een gala van de jeugd van de vrije evangelisatie Zwolle die direct na de kindergebedsdag plaats vind.
Zondag zullen we beiden uitgebreid verslag doen van ons weekend. We zullen dan beiden een blog posten.
Willen jullie allen bidden voor deze nationale gebedsdag. Dat God grote dingen mag gaan doen, en dat velen zullen worden bemoedigd en gesterkt in het christelijke geloof.

Greetz Rob

PS: Bij de post van gisteren die over dromen ging, wil ik graag nog even deze tekst onder de aandacht brengen;
“God wacht tot u de eerste stap doet. Wacht niet tot u zich sterk of zelfverzekerd voelt. De Heilige Geest geeft Zijn kracht op het moment dat wij een stap in het geloof doen.”

Reacties

  1. – verfrissend, complimenten zijn wel begrijpelijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *