Een korte maar krachtige boodschap

Beste bezoekers!

Lijkt het je leuk om een korte boodschap mee te geven aan de bezoekers van Gebedsbroeders.nl? Wil jij twee dagen lang bovenaan onze site staan met een korte maar krachtige boodschap?

Plaats dan hieronder een reactie van maximaal drie zinnen. (50 woorden) en wie weet staat jouw reactie binnenkort bovenaan op Gebedsbroeders.nl

Een fijne week toegewenst! 

Rob, namens het gebedsbroedersteam

Reacties

 1. gehoorzaamheid zonder aanbidding is niets, aanbidding zonder gehoorzaamheid is niets

 2. Je kunt eerlijke vergissingen begaan, doordat je een leven lang de dingen vanuit een bepaald perspectief bekeken hebt. Dat soort eerlijke vergissingen zijn vergeeflijk.

 3. Meesterlijke zin.
  Ik zou ehm gelijk aannemen jongens haha:P

 4. Hallo,

  Ik ben een spontane jongen uit het oosten die graag een blog wil schrijven:)

 5. Beste Ruben,

  Als je werkelijk een gastblog wilt schrijven, dan mag je een mailtje sturen naar info [at] gebedsbroeders.nl met je mailadres. Wij zullen je dan een uitnodiging sturen met de benodigde informatie voor het schrijven van een gastblog.

  Fijne week nog,

  Groetjes Rob

 6. Zoek God nu. Stel niet uit. Zoek Hem zonder ophouden. Hij wil gevonden worden en in je wonen. Zoek Hem door Christus na te volgen. Doe het. Hij smeekt het je, vanuit de overvloed van zijn mensenliefde en ontferming.

 7. goeie site, goed artikel in het nd vandaag!
  heb zelf een weblog en zet jullie bij de links!
  Gods zegen!

 8. Deze week worden (zijn) de reacties van Lucien en Jan Paul Kok geplaatst. Als iemand anders een kort maar krachtige boodschap heeft voor volgende week, dan is hij of zij van harte welkom deze hier te plaatsen.

  Reacties zijn van harte welkom!

  Gods zegen, Rob

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *