40 dagen zonder Twitter, Hyves en Facebook ?!

Ik geloof dat vandaag deze foto meer zegt dan 350 woorden.. (de lengte die we aanhouden voor een blog) Ik zal er nog een paar woorden aan toevoegen.

Facebook, Twitter en Hyves.. Gebedsbroeders.nl maakt al jaren gebruik van deze drie netwerken om jullie te bereiken en op de hoogte te brengen van de nieuwste blogs. Maar hoeveel tijd besteden we aan deze sociale netwerken en wat is 'normaal' ?

Vandaag dus een open blog.. Een blog die de bezoeker (jou) aanmoedigt om zelf zijn ervaringen rondom deze sociale netwerken te delen.. Ik hoop op een aantal reacties van jullie zodat we met elkaar meer inzicht krijgen in ieders gebruik en visie daarop. (Heb je je nog niet geregistreerd op Gebedsbroeders? In een paar seconden ben je lid en wordt het nog eenvoudiger om te reageren)

Kijk nog eens een paar seconden naar de afbeelding en geniet van een zomers weekend!

Groetjes Rob

Reacties

 1. Ik moet zeggen dat dit me enorm aanspreekt. Ik ben nog niet zo lang geleden begonnen met een twitter account en ik merk dat ik er best veel tijd aan besteed. Eigelijk staat mn twitter account altijd open en als ik dan zie dat ik een nieuwe tweet heb wil ik toch wel graag even kijken van wie..
  Ik denk dat we deze tijd moeten minderen en in plaats daarvan eens de bijbel moeten pakken en tot God gaan bidden.. Terwijl ik dat typ besef ik dat IK dat ook eens moet doen! Want Jezus geeft eeuwige redding en twitter/hyves/facebook niet!

 2. dank je rob

 3. Hoi Marielle,

  Dit is helemaal niet verkeerd! Ga zo door zelfs.. Het is meer wanneer we de hele dag worden gezogen naar de computer en er dingen doen die niet opbouwend zijn of ons afhouden van het beter leren kennen van onze Vader. Denk aan Facebook, twitter, Hyves, de kranten, emailtjes, surfen.. Deze dingen zijn geen zonden, maar als we ons erdoor laten beheersen en er niet meer zonder kunnen, wordt het een ander verhaal.

 4. als ik 40 dagen niet op facebook zou zijn zou ik erg veel missen
  want ik zit veel achter de pc maar ben er dan enkel hongerig naar
  sites zo als deze van jullie,of grootnieuws radio overdenking na luisteren online bijbel dagboek de online bijbel er op na slaan
  inspirende foto s met bijbel teksten bekijken en heel af en toe wat door sturen
  is dit verkeerd? is toch ook een geestelijke zoektocht naar wat er allemaal te vinden is? gr marielle

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *